top of page

FAQ

Această secțiune prezintă cele mai frecvente întrebări pe care le primesc și răspunsurile pentru acestea. Dacă se întâmplă să nu găsești răspunsul la întrebarea ta aici, te încurajez să mă suni.

Ce tipuri de servicii de contabilitate oferiți?

Oferta noastră include servicii complete de contabilitate, inclusiv întocmirea de declarații fiscale și a rapoartelor financiare, consultanță fiscală și financiară, precum și servicii de salarizare și resurse umane.

Cât de rapid răspundeți solicitărilor clienților?

Înțelegem că timpul este important pentru afacerile noastre și ne străduim să răspundem cât mai rapid solicitărilor clienților noștri. În general, încercăm să răspundem în maxim 24 de ore.

Ce tipuri de clienți serviți?

Servim o gamă variată de clienți, de la afaceri mici la companii mari. Ne adaptăm nevoilor fiecărui client în parte și oferim soluții personalizate pentru fiecare dintre ei.

Ce măsuri de siguranță luați pentru protejarea datelor clienților?

Protejarea datelor clienților este o prioritate pentru noi și luăm măsuri de siguranță în conformitate cu legislația în vigoare. Folosim criptarea pentru transmiterea datelor și păstrăm toate informațiile confidențiale într-un mediu sigur.

Oferiți consultanță fiscală și financiară?

Da, oferim consultanță fiscală și financiară pentru clienții noștri. Ne străduim să le oferim cele mai bune sfaturi pentru a le ajuta afacerile să crească și să prospere.

bottom of page